TYÖVAATTEET & JALKINEET
HELLY HANSEN - PATRON - SIEVIN JALKINE

Helly Hansen & Patron työvaatteet

Kun tarvitset laadukkaita työasuja tai työkenkiä, asianmukaisia suojaimia tai turvallisuuteen liittyviä tuotteita, saat tämän kaiken IKH:lta tuotemerkkeinä Helly Hansen ja Patron. Työasuja löytyy eri vuodenaikoihin ja kylmiinkin olosuhteisiin, myös palosuojatut työasut ja metsurin vaatteet ovat valikoimassamme. 

Kysy myös painatuspalvelustamme jos haluat esim. yrityksellesi edustavat työasut omalla logolla! Katso koko valikoima www.ikh.fi (varmista tuotekohtainen saatavuus myymälästä)

Suomalainen laatujohtaja Sievin Jalkine Oy valmistaa turva- ja ammattijalkineet, jotka suojaavat jalkojasi työympäristön vaaroja vastaan ja tuntuvat mukavalta jalassa. Turvakenkien lisäksi löydät meiltä myös muita ammattijalkineita sandaaleista kumisaappaisiin asti. Valitse työkengistämme työntekoosi sopivat jalkineet! Muista myös Sievin erikoispohjalliset eri käyttötarkoituksiin. Työjalkineet löydät meiltä koossa 35-47. Käytössämme on myös Sievin jalkascanneri joka mittaa jalkaterän pituuden, leveyden ja holvikaaren korkeuden konenäön avulla. Järjestelmä suosittelee mittoihin parhaiten sopivaa pohjallista ja kenkämallia. Lisäksi asiakas saa sähköpostiinsa mittaustulokset ja internetlinkin, josta hän voi tutustua juuri hänelle sopiviin ja suositeltuihin Sievi-tuotteisiin. Katso koko tilattavissa oleva valikoima: https://www.ikh.fi/fi/tyoasut--suojaimet--turvatuotteet/tyokengat